Gewestelijk U13 Bj

Datum

13 november 2022 11:30

opmerkingen

Wedstrijd verloren met 5-0. We speelden vandaag tegen een heel sterke tegenstander. De eerste 2 kwarten deden we goed mee en konden weerwerk bieden. Elk kwart kregen we 1 doelpunt tegen omdat we probeerden te voetballen vanachter uit en Daniel of Julian dit gewoon niet aankunnen. Met de rust gevraagd om iets meer beleving in de wedstrijd te stoppen. Was wat plat. 3e en 4e kwart goed meegedaan en een uitstekende kans op de lat. Hierna was de tegenstander gewoon beter en mogen we onze keeper bedanken dat we nog tot 10 min voor einde overeind bleven maar toch nog 3-0,4-0,5-0 moesten slikken. Wat meer beleving in de wedstrijd van onze ploeg. had niet slecht geweest. We spelen steeds met een handicap en eigenlijk maar met 6 volwaardige spelers.....